Twitter op uw homepage of website!? Ja het kan nu!
Omdat u als ondernemer op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op internet bent u inmiddels bekend met toepassingen en social media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. U bent al jaren op internet vertegenwoordigd en heeft een nette website. Nu is natuurlijk de truc om ook uw laatste tweets op de website weer te geven.

[img url=’https://www.daand.com/wp-content/uploads/2012/07/Voorbeeld-Efteling-Twitter-op-website-1.jpg’ title=’Voorbeeld Twitter op Efteling website’]

De standaard “Follow us on Twitter” link kent iedereen natuurlijk. Voor een dynamische web 2.0 toepassing is integratie met andere toepassingen (zogenaamde mash-ups) een vereiste.
Vandaar dat het nu mogelijk is bij Daan Design een widget te laten plaatsen op uw website met de laatste tweets van uw account. Er zijn verschillende kleuren mogelijk. Dit is zelfs helemaal aan te passen aan de kleur van uw huisstijl.

[img url=’https://www.daand.com/wp-content/uploads/2012/07/Demo-Kleuren-Tweets-op-website-1.jpg’ title=’Voorbeeld Twitter op Efteling website’]

Ga nu direct naar ons contact formulier om te informeren naar de mogelijkheden.

Categories:

Tags:

Comments are closed